Vakkundige kledingreparatie in Eindhoven en omgeving

Wij zijn een service voor vakkundige kledingreparatie in Eindhoven en omgeving waar de klant koning is. Niet voor niets weten klanten uit onder andere Uden, Schijndel en Nijmegen ons ook te vinden in Sint-Oedenrode. Wij hebben een breed scala aan diensten en hebben ervaring met de verwerking van allerlei stoffen. Denk hierbij aan bont, leer en suède. Daarnaast zijn wij specialist in het (ver)maken en herstellen van gordijnen en vitrages. Wilt u uw kledingstuk bij ons laten repareren? Dan maakt u automatisch gebruik van onze snelle service tegenover een uitstekende prijs. Dit geldt zowel voor het repareren en vermaken van kleding als voor gordijnen en kussens. Bent u dus op zoek naar een goede kleermaker of coupeuse voor kledingreparatie in Eindhoven en omgeving? Kom dan eens langs bij ons aan het Kerkplein 3A in Sint-Oedenrode.

 

Bekijk alle diensten

Snel service kledingreparatie in Eindhoven en omgeving

Kledingreparatie Eindhoven

Wilt u met spoed een kledingstuk laten repareren? Of wilt u een kledingstuk laten vermaken voor een belangrijke gelegenheid? Maak dan gebruik van onze snelservice kledingreparatie vlakbij Eindhoven. Wij vermaken dan binnen een uur uw kleding door bijvoorbeeld uw broek in te korten. Daarnaast is het mogelijk dat wij uw kleding snel reinigen en stomen. En wist u dat wij ook een strijkservice aanbieden? Deze bieden wij ook aan in snelservice variant. Dit zijn een aantal voorbeelden van diensten waar wij dagelijks vol passie mee bezig zijn. Heeft u binnenkort een feestje of speciale gelegenheid op de planning? Schakel dan onze service voor kledingreparatie vlakbij Eindhoven in om uw jurk op maat te laten maken. Wij zijn specialist in het vermaken en herstellen van jurken, wat wij doen volgens uw speciale wensen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bij ons stomerij vlakbij Uden? Neem direct contact op!

 

Neem contact op

Broeken inkorten en vermaken door een vakkundige kleermaker en coupeur

Is de lengtemaat van uw pantalon te lang of voldoet de pasvorm van uw spijkerbroek niet? Laat het innemen van een pantalon of het vermaken van een spijkerbroek over aan de vakkundige medewerkers van onze kledingreparatie in Eindhoven en omgeving. Wij hebben als kleermaker en coupeur al jarenlang ervaring met kledingreparatie. Hoe wij te werk gaan? In ons naaiatelier in Sint-Oedenrode bepalen wij eerst de nieuwe lengte van uw broek. Vervolgens bekijken wij hoeveel uw broek moet worden ingekort. Vervolgens meten wij de lengte af en spelden de omgevouwen stof vast. Daarna stikken we de zoom en zetten hem vast. Ten slotte werken we uw broek of pantalon netjes af, zodat u er niets van ziet. Wilt u een afspraak maken voor kledingreparatie of bent u op zoek naar een stomerij nabij Schijndel? Bel naar 0413 – 746 000 om een afspraak in te plannen.

 

Maak een afspraak