Een leuk artikel over De handige naald op Mooirooi.nl

de handige naald sint oedenrode open tijdens lockdown

Een leuk artikel geschreven op mooirooi.nl over De Handige Naald in Sint-Oedenrode.

Sint-Oedenrode – Enkele weken geleden stond de buurman van Hatem Al Taie – kleermaker op het Kerkplein – in DeMooiRooiKrant. Om te vertellen dat de deur van de podoloog en Meesterschoen- en zolenmaker open staat voor klanten. Dat zorgde prompt voor veel extra opdrachten. Nu komt De Handige Naald met dezelfde boodschap. “Veel mensen weten niet dat ik open ben”, vertelt Hatem.

Daarom deze boodschap, want het is niet iedereen duidelijk dat een kleermakerij en stomerij een essentiële winkel is en dus geopend mag zijn tijdens de lockdown. Toch is dat wel zo en daarom is Hatem’s zaak zes dagen per week open. “Het voordeel is dat u hier niet in de rij hoeft te staan wanneer u iets gemaakt wilt hebben. Daarnaast is het meestal klaar terwijl u wacht”, verzekert de kleermaker.

Waar kun je voor terecht bij De Handige Naald?


De Handige Naald doet alles wat een echte kleermaker kan. Ze zijn er expert in ritsen. Alle ritsen kunnen ze maken, maar ook de lopertjes waar je de rits mee bedient. Hatem en zijn team zijn daarnaast zeer bedreven in het maken van kleding. Broeken met een scheur in de zakken maken ze weer als nieuw. Ook kunnen ze broeken en andere kledingstukken langer en korter maken. Colberts en jassen kunnen ze innemen aan de achterkant en de zijkant. Wil je een nieuwe colbert of pantalon? Dat kan ook. De Handige Naald maakt ook nieuwe kleding. “We vragen de mensen om zelf stof mee te nemen”, zegt Hatem vriendelijk. Niet alleen kleren zijn bij De Handige Naald in goede handen. Dat geldt ook voor gordijnen en dekbedovertrekken. Kortom, De Handige Naald weet raad met kleding, gordijnen en beddengoed. Ook stomen en strijken behoort tot de mogelijkheden.

De Handige Naald, Kerkplein 3A, 0413-746000.