Gordijnen vermaken & herstellen Sint-Oedenrode

Kan ik mijn gordijnen laten vermaken? Ja dat kan!

Naast kledingreparatie in Sint-Oedenrode zijn wij bij De Handige Naald specialist in het vermaken en herstellen van gordijnen en vitrages.

Tevens hebben we bij De Handige Naald ook een stomerij voor het reinigen en stomen van allerlei soorten kledingstukken en kunnen we zelfs uw gordijnen reinigen en stomen!

 

Vitrage: Alle modellen maken is mogelijk o.a. platte, enkel, vlinder, dubbel plooi. Zo nodig kan lood gestikt worden met hiervoor bestemde machine + blindzoom.

Over gordijnen: Modellen: Enkele plooi, dubbele plooi, vlinder plooi, met ring , met voering, met verduist voering, met lussen. Gordijn en vitrage banden van hoog kwalitatief.

Maatadvies
Voor het maken van perfect passende gordijnen, vitrages en vouwgordijnen is het belangrijk dat u de juiste maten opgeeft.

Vermaak service

Heeft u al gordijnen? En wilt u ze laten vermaken? Dan bent u bij De Handige Naald aan het juiste adres. We helpen u graag, onder voorwaarde dat de gordijnen schoon zijn. Met oude of zelfs verteerde stoffen kunnen we natuurlijk niet uit de voeten. Qua prijzen moet u denken aan het volgende.

 

gordijnen vermaken

De Handige Naald vermaakt uw gordijnen niet alleen als u in Sint-Oedenrode woont, maar ook wanneer u uit de omgeving komt zoals: Best, Beek en Donk, Boxtel, Den Bosch, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Helmond, Heeswijk Dinther, Liempde, Lieshout, Mariahout, Nuenen, Oirschot, Schijndel, Son en Breugel, Sint-Michielsgestel, Uden, Veghel of Woensel.

Prijslijst Gordijnen Vermaken

Bekijk hier onze prijzen voor het laten vermaken, inkorten en herstellen van gordijnen.

# Service Prijs
1 Overgordijnen gewoon inkorten € 7,50 per meter
2 Overgordijnen blind zoom inkorten € 7,50 per meter
3 Vitrage gordijnen met loodveter inkorten € 8,50 per meter
4 Gordijnen de zoom stikken € 3,50 per meter

Bekijk hier de gehele prijslijst.

Vragen:

Wilt u ook uw gordijnen vermaken?