Strijkservice Sint-Oedenrode

We bieden u een strijkservice in Sint-Oedenrode aan tegen een goede prijs! Kledingstukken zoals; overhemden, blousen en pantalons kunt u bij ons laten strijken. Bij het strijken van meerdere kledingstukken ontvangt u zelfs korting!

Strijkservice voor particulieren & zakelijke markt

Het maakt niet uit of u als particuliere klant of zakelijke klant uw kleding laat strijken door ons.

Onze strijkservice in Sint-Oedenrode is zowel voor de particuliere als de zakelijke markt bedoeld.

Uw strijkservice vergoedt met een PGB via gemeente Meierijstad

Heeft u recht op een Persoonsgebonden Budget (PGB)? Dan kunt u de kosten van onze strijkservice in Sint-Oedenrode wellicht terugkrijgen via de gemeente Meijerijstad! Wanneer u als gevolg van ziekte of gebrek, aantoonbare beperkingen ondervindt bij het uitvoeren van activiteiten op het gebied van het voeren van een huishouden, kunt u in aanmerking komen voor hulp bij het huishouden. Ook kunt u hier informatie lezen over WMO.

Lees voor meer info onze pagina strijkservice vergoeding met een PGB.

De Handige Naald biedt deze strijkservice niet alleen aan als u in Sint-Oedenrode woont, maar ook wanneer u uit de omgeving komt zoals:Best, Beek en Donk, Boxtel, Den Bosch, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Helmond, Heeswijk Dinther, Liempde, Lieshout, Mariahout, Nuenen, Oirschot, Schijndel, Son en Breugel, Sint-Michielsgestel, Uden, Veghel of Woensel.

Strijkservice Stomerij Sint-Oedenrode

Wist u dat wij ook een Stomerij hebben?


Naast onze strijkservice kunt u bij De Handige Naald ook terecht voor het laten reinigen en stomen van uw kleding of andere was in onze stomerij Sint-Oedenrode. Wist u bijvoorbeeld ook dat u schoenen of kleding van leer kunt laten reinigen & stomen bij ons? Bekijk hier de prijslijst.

Prijslijst

Bekijk hier een klein overzicht van onze prijzen voor de strijkservice!

# Service Prijs
1 Overhemd alleen strijken € 2,-
2 Overhemd (wassen & strijken) € 3,50
3 Actie: vanaf 5 overhemden wassen & strijken Neem contact op

De Beste Was & Strijkservice in Sint-Oedenrode

Vragen?