Kom zonder afspraak langs bij onze stomerij nabij Schijndel

Wilt u kleding en was laten stomen bij een professionele stomerij bij u in de buurt? Kom zonder afspraak langs bij onze stomerij nabij Schijndel. Onze klanten uit regio Eindhoven, Uden, Sint-Oedenrode en Nijmegen laten van alles stomen en reinigen in onze stomerij. Denk bijvoorbeeld aan het stomen van schoenen, jassen en andere kleding. Ook het stomen van gordijnen, dekbedden en lakenpakketten behoort tot onze expertises. Naast onze stomerij nabij Schijndel bieden wij ook een service voor kledingreparatie in Eindhoven en omgeving aan. Is de rits van uw jas, jaszak of uw broekrits stuk gegaan? Doe uw broek of jas dan niet weg, want voor een klein bedrag repareren wij deze vakkundig en snel. Naast het inzetten van ritsen, vermaken wij gordijnen en herstellen wij bijvoorbeeld kussens. Op de hoogte blijven van nieuwe updates van onze stomerij nabij Schijndel? Volg ons dan ook via Instagram en Facebook!

 

Bekijk alle diensten

Laat uw dekbed professioneel stomen bij onze stomerij vlakbij Schijndel

Stomerij Schijndel

Het wassen en reinigen van dekbedden is geen dagelijkse bezigheid en schiet er dan ook snel bij in. Toch is het belangrijk om 1 keer in de 6 maanden uw dekbed te reinigen om schimmels, bacteriën en huisstofmijten te verwijderen. Zo blijft u slapen onder een schoon en fris dekbed. Is uw wasmachine en droger te klein om uw dekbed zelf te wassen? Of heeft u er geen tijd voor? Laat uw dekbed dan professioneel stomen in onze stomerij nabij Schijndel. Wij beschikken over grote wasmachines en drogers waar de dekbedden makkelijk in passen. Uw dekbed wordt in onze stomerij vlakbij Uden met professionele middelen gereinigd, waardoor deze optimaal schoon wordt schoongemaakt. Heeft u een donzen dekbed? Deze zal weer mooi in vorm worden gebracht en krijgt zijn veerkracht terug. Heeft u vragen over het laten stomen van uw dekbed bij onze stomerij vlakbij Schijndel? Neem gerust contact op!

 

Neem contact op

Laat uw gordijnen reinigen bij onze stomerij

Net als bij dekbedden is het reinigen van uw gordijn vaak een klus waar u niet snel aan denkt. Toch is het belangrijk om de levensduur te verlengen en huisstofmijt te verwijderen. Zodra uw gordijnen bij ons binnen zijn, stoppen wij deze in een grote machine waar chemisch oplosmiddel inzit. Dit zorgt ervoor dat al het vuil en aanslag dat op uw gordijnen zit wordt opgelost. In dezelfde machine worden de gordijnen ook gedroogd. Als laatste stap persen wij de gordijnen handmatig, zodat u zo weer als nieuw voor de ramen kunt hangen! Wilt u een afspraak maken bij onze stomerij nabij Schijndel? Of wilt u gebruik maken van onze gratis haal-en brengservice voor gordijnen? Neem direct contact met ons op!

 

Maak een afspraak