Stomerij in Uden voor alle soorten textiel

Heeft u kleding, was of andere stoffen die gereinigd of gestoomd moeten worden? Breng deze naar onze stomerij nabij Uden en profiteer van scherpe prijzen en een snelle service. Onze klanten uit omgeving Eindhoven, Schijndel en Nijmegen laten van alles stomen en reiniging bij onze stomerij in Sint-Oedenrode. Denk bijvoorbeeld aan dekbedden, matrassen, jassen, bruidsjurken en lakenpakken. Ook voor professionele reiniging van tapijten, textiel, leder, suède en gordijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Is er haast bij het reinigen of stomen van uw kleding of was? Op afspraak is het mogelijk dat wij dit snel voor u stomen. Naast een snelle stoomservice bieden wij ook een snelle strijkservice aan in onze stomerij. Moet uw broek of pantalon hersteld worden? Of moet er een nieuwe rits in uw jas gezet worden? Wij zijn ook specialist in kledingreparatie in Eindhoven en omgeving.

 

Bekijk alle diensten

Stomerij vlakbij Uden voor gordijnen reinigen

Stomerij Uden

Uw gordijnen laten stomen bij een vakkundige stomerij nabij Uden? Wij zijn specialist in het reinigen en stomen van gordijnen en vitrages. Over het algemeen kunnen de meeste gordijnen alleen chemisch gereinigd worden, oftewel gestoomd. Dit gebeurt in een grote machine waarin chemisch oplosmiddel in is verwerkt. Hiermee wordt vuil en aanslag dat op uw gordijnen zit opgelost. Vervolgens worden de gordijnen gedroogd in dezelfde machine, tevens in onze stomerij vlakbij Schijndel. Daarna persen wij de gordijnen handmatig, zodat u ze weer als nieuw voor uw ramen kunt hangen! Wist u dat na het reinigen en stomen alle huisstofmijt in uw gordijnen is verdwenen? Uw gordijnen zien er dus niet alleen als nieuw uit, maar zijn ook daadwerkelijk schoon! Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem direct contact op of kom langs in onze stomerij vlakbij Uden.

 

Neem contact op

Verleng de levensduur van uw gordijnen door middel van stomen

Uiteraard is het reinigen van uw gordijnen niet het eerste waar u aan denkt als u gordijnen aanschaft. U verwacht lang te kunnen genieten van uw gordijnen. Uit onderzoek is gebleken dat goed onderhoud de levensduur van gordijnen aanzienlijk kan verlengen. Om kreukels, krimp en andere problemen te voorkomen zijn veel stoffen gebaat bij een behandeling in een professionele stomerij. Bij katoenen gordijnen is het wel mogelijk om ze in water te wassen, alleen bij het drogen ligt het risico op krimp op de loer. Wilt u dit soort problemen voorkomen? Maak dan gebruik van de service van onze stomerij nabij Uden. Plan direct een afspraak in en wij halen uw gordijnen gratis op en brengen ze binnen twee werkdagen weer schoon retour!

 

Maak een afspraak